Rikonstruksioni i kabinave murature te fiderave C1, C2, C3, C4 te N/St Traktora

Rikonstruksioni i kabinave murature fideri C1 C2 C3 C4 dhe J9 nenstacioni traktora.
Kompania Red&Black eshte kujdesur per realizimin me sukses dhe ne kohe reale, duke respektuar te gjitha kushtet tekniie te zbatimit ne fuqi. Ne kete projekt kompania Red&Black eshte marre me rikonstruksionin e kabinave nga ana ndertimore dhe ana elektrike. Furnizimi me paisje elektrike behet me kompanite me prestigjoze ne Europe.

Partnerët

Na Kontaktoni

Adresa: Rruga "Sitki Cico", Pallati "Prodani Construction", Kati II-të, Tiranë
info@redblack.al
+355 67 60 00 151